Ανακοινώσεις

Αναβολή Σαββατιάτικων δράσεων

Λόγω των εργασιών που εκτελούνται στον χώρο του σχολείου, αναβάλλονται οι Σαββατιάτικες δράσεις ( για το Σάββατο 9/3/2024 ).

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 23/3/2024, καθώς ούτε στις 16/3/2024 θα πραγματοποιηθούν οι δράσεις λόγω τριημέρου Καθαράς Δευτέρας.

Πρόσκληση σε έκτακτη γενική συνέλευση

Αγαπητοί και αγαπητές,

σας προσκαλούμε σε κατεπείγουσα έκτακτη Γενική Συνέλευση την

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, στις 15:30.

Η έκτακτη ΓΣ θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του πάρκινγκ του σχολείου, μπροστά από το κτίριο του γυμναστηρίου. Θα γίνει ενημέρωση για τα τρέχοντα κτιριακά θέματα και τις ενέργειες των εμπλεκόμενων φορέων. Θα συζητηθούν οι επόμενες ενέργειες που κρίνονται απαραίτητες για την ασφαλή επιστροφή των παιδιών μας στα σχολεία.

Η παρουσία σας κρίνεται απολύτως απαραίτητη.

Με εκτίμηση

ΔΣ ΣΓΚ ΠΔΣ ΠΑ Μαράσλειο

Αναβολή Σαββατιάτικων δράσεων

Λόγω των εργασιών που εκτελούνται στον χώρο του σχολείου, αναβάλλονται οι Σαββατιάτικες δράσεις ( για το Σάββατο 2/3/2024 ).

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 9/3/2024.

Παράταση αναστολής λειτουργίας των 1ου 12/θέσιου, 3/θέσιου, 1/θέσιου Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων Πανεπιστημίου Αθηνών και 10ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών

Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 51952/26-02-2024 (ΑΔΑ:6814Ω6Μ-0ΞΒ) Απόφασης Δημάρχου αποφασίζεται  η παράταση αναστολής λειτουργίας των 1ου 12/θέσιου, 3/θέσιου, 1/θέσιου Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων Πανεπιστημίου Αθηνών και 10ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, την Πέμπτη 29/02/2024 και την Παρασκευή 01/03/2024, καθώς μετά από διενέργεια αυτοψίας αξιολογήθηκε ότι πρέπει να λάβουν χώρα εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και άρσης της επικινδυνότητας των κτιρίων των εν λόγω σχολικών Μονάδων.

Αναστολή λειτoυργίας του σχολείου Τρίτη 27/2/24 και Τετάρτη 28/2/24

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν Α.Π. 51952/26-02-24 του Δήμου Αθηναίων, αναστέλλεται η διαζώσης λειτουργία του σχολείου για αύριο Τρίτη 27/2/24 και Τετάρτη 28/2/24, προκειμένου να διενεργηθεί αυτοψία και εκτίμηση του μεγέθους του προβλήματος που προκάλεσε η πτώση σοβάδων από γείσο στον προαύλιο χώρο. Από αύριο θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως διδασκαλία μέσω της πλατφόρφμας webex. Για το ωρολόγιο πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όσο είμαστε σε αναστολή, θα ενημερωθείτε από τις/τους εκπαιδευτικούς υπεύθυνους/ες τάξεων. Το ολοήμερο και οι όμιλοι δεν θα πραγματοποιηθούν. Η πλήρης απόφαση του Δήμου Αθηναίων θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του σχολείου. Με εκτίμηση Η διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας.

Ημερίδα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Η Βιβλιοθήκη του Μαρασλείου ανοίγει τις πόρτες της ανανεωμένη!

Η βιβλιοθήκη του Μαρασλείου για το 2023-2024, με υπεύθυνη δασκάλα την κα. Κατερίνα Παούρη, άνοιξε τις πόρτες της προσκαλώντας τα παιδιά του Μαρασλείου να έρθουν κοντά στα βιβλία, μέσα στο σχολείο, ν’ αγαπήσουν τη λογοτεχνία, την ποίηση αλλά και να συζητήσουν, να δημιουργήσουν ή να παίξουν.

Με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων ο χώρος ανανεώθηκε!

Οι τοίχοι βάφτηκαν, κατασκευάστηκε καινούργια βιβλιοθήκη και τοποθετήθηκαν
νέα φωτιστικά.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αποφοίτους του 1991 που με τη δωρεά τους στη μνήμη της συμμαθήτριάς τους Άννας Καλπούζου, βοήθησαν καλύπτοντας μέρος των εξόδων. Επίσης ευχαριστούμε πολύ και τους γονείς που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στον σχεδιασμό της βιβλιοθήκης, στο βάψιμο του χώρου, την τοποθέτηση των φωτιστικών και τη μεταφορά του πιάνου.

Καλά Χριστούγεννα!!!

Δ.Σ. Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Μαρασλείου

Έτοιμοι για την γιορτή μας…

Ελάτε να γιορτάσουμε παρέα! Καλά Χριστούγεννα!!

Χριστούγεννα στο Μαράσλειο….Loading!!!

Σχετικά με τις δράσεις 11/11/2023!

Αγαπητοί γονείς,

Το Σάββατο 11/11/2023 δεν θα πραγματοποιηθούν οι δράσεις:

  • Αστροεξερευνητές
  • Minecraft
    • λόγω ασθένειας του δασκάλου
  • Παραδοσιακών χορών
    • λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της δασκάλας

Οι ώρες θα καλυφθούν σε επόμενη δράση.

Επίσης λόγω εξαιρετικά χαμηλής συμμετοχής ακυρώνονται:

  • Μπάσκετ ενηλίκων
  • Ψηφιακές δεξιότητες

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο αυτό ξεκινάνε οι δράσεις Arkki school of Architecture και θεατρική ομάδα ενηλίκων!

Όπως πάντα σας περιμένουμε με χαρά!!!

Πάμε Θέατρο….

Καθαρίζουμε τις παραλίες μας!!! Για δεύτερη χρονιά…

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Μαράσλειο καθαρίζει τις ακτές τις Αττικής. Φέτος η ακτή του Φλοίσβου έχει την τιμητική της.

Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 11π.μ.

΅Ελπίζουμε και φέτος να έχουμε την ίδια δυναμική συμμετοχή με πέρσι!

Πρόγραμμα Δράσεων (το νέο πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ)

Να σας ενημερώσουμε ότι οι Παραδοσιακοί χοροί θα ξεκινήσουν τον πρώτο Σάββατο του Νοεμβρίου!

Save the date: Το Φάντασμα του Κάντερβιλ

Παρουσίαση Σαββατιάτικων δράσεων

Created with the help of Social-media

Καλωσορίζουμε τη νέα σχολική χρονιά 2023-2024

Kαλωσορίζουμε και αυτή τη νέα σχολική χρονιά παλαιά και νέα μέλη στην κοινότητά μας.
Ευχή μας είναι, όλοι να γνωριστούμε, να συνεργαστούμε και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας.Κάθε οικογένεια των σχολείων μας προσδίδει την ξεχωριστή της παρουσία και χρώμα. Αυτή τη συνθήκη συμβολίζει το δώρο υποδοχής των παιδιών, το οποίο όταν ριζώσει και ανθίσειστους κήπους των προαυλίων μας, θα αντιπροσωπεύει τη μοναδική προσωπικότητα κάθε μέλους της κοινότητας του Μαρασλείου.
Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε ότι ο Σύλλογος, τη χρονιά που πέρασε, υποστήριξε οικονομικά όλες τις εκδηλώσεις του σχολείου, την υποδοχή των τάξεων, τον αποχαιρετισμό των αποφοίτων, τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την καθαριότητα του σχολείου, τις αθλητικές ομάδες «Maraslions» των Σαββατιάτικων δράσεων.
Σας προσκαλούμε και σας προτρέπουμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες που διοργανώνουμε σε ετήσια βάση και να υποστηρίξετε τους ιδρυτικούς σκοπούς του Συλλόγου. Για την τρέχουσα σχολική χρονιά, ήδη προγραμματίζονται εκδρομές, γιορτές, παρακολούθηση θεατρικών έργων παιδικής σκηνής, συμμετοχή σε πρωτότυπα προγράμματα, καθώς και ο νέος κύκλος των Σαββατιάτικων δράσεων, με ένα ευρύ πρόγραμμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, το οποίο θα ανακοινωθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Μια νέα χρονιά ξεκινάει…Ανανεωθήκαμε!!!

Search